Nakkuskolle Tabiveres. Koroonaviirus on 13 sotsiaalkeskuse hoolealusel ja kolmel töötajal (3)

Tartu Postimees
Copy
Tabivere sotsiaalkeskuse 13 hoolealusel ja kolmel töötajal diagnoositi koroonaviirus.
Tabivere sotsiaalkeskuse 13 hoolealusel ja kolmel töötajal diagnoositi koroonaviirus. Foto: Margus Ansu

Tartu vallavanem Jarno Laur teatas täna keskpäeval sotsiaalmeedia vahendusel, et Tabivere sotsiaalkeskuses ja alevikus laiemalt on nakkuskolle. Hooldekodus on kinnitatud koroonaviiruse diagnoosiga 13 hoolealust ja kolm töötajat.

Neli hoolealust on endiselt hospitaliseeritud. Täna toimuvad sotsiaalkeskuses ja ka toetatud elamise klientide hulgas uued testimised ning tulemused võivad muutuda veel. Positiivse testi on andnud ka hooldekoduga mitte seotud inimesed.

Laur sõnas, et praegu tuleb kõigil Tabivere elanikel ja seal tööl käivatel inimestel käsitleda ennast nakatunuga kokkupuudet omava inimesena ja käituda vastavalt. «Palun inimestel võtta soovitust olla kodus ja vältida kontakte väga tõsiselt. Ainus viis saada nakkus kontrolli alla, on enesedistsipliin ja kontaktide piiramine miinimumini.»

Juhul kui valla elanikel on vaja abi toidu või muu esmavajaliku kojuveol või muid sotsiaalteenuseid, palutakse ühendust võtta valla sotsiaalosakonna valvetelefonil 510 3781 või aadressil staap@tartuvald.ee.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles