Video lubab heita pilku näitleja Marika Vaariku kureeritud kunstinäitusele

Copy
Kunstnik Flo Kasearu ja tema installatsioon "Klatš" Tartu kunstimuuseumi esimesel korrusel veebruaris paar päeva enne näituse avamist.
Kunstnik Flo Kasearu ja tema installatsioon "Klatš" Tartu kunstimuuseumi esimesel korrusel veebruaris paar päeva enne näituse avamist. Foto: Margus Ansu

Tartu kunstimuuseumis valmis peaaegu veerandtunnine video Flo Kasearu isikunäituse «Ohustatud liigid» giidituurist, mille tegi 31. märtsil Hanna-Liis Kont, videosse võttis Johan Huimerind ja tõlkis Peeter Talvistu. Videotuurile on lisatud vaegkuuljatele ja muukeelsetele mõeldud subtiitrid eesti ja inglise keeles.

21. veebruaril avas kunstimuuseum raeplatsi viltuses majas Flo Kasearu isikunäituse «Ohustatud liigid», mis sai vaatajatele valla olla vaid mõne nädala. Väljapanek räägib ettevõtte lõpetamisest ühe Pärnu väikepoe näitel. Näituse kuraator on näitleja Marika Vaarik.

Marika Vaarik kõneleb näitusel videos.
Marika Vaarik kõneleb näitusel videos. Foto: Margus Ansu

Tutvuda saab ka näituse brošüüriga, milles on intervjuu väikeettevõtja Margo Orupõlluga, kelle pood on väljapaneku keskmes, väljavõtteid teose «Klatš» tekstist ja fotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles