Kolmel Tabivere sotsiaalkeskuse hoolealusel ja kahel töötajal on diagnoositud koroonaviirus (1)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Tabivere Sotsiaalkeskus vajab uusi hooldustöötajaid, sest kaks praegust töötajat nakatus koroonaviirusesse. Positiivse diagnoosi on saanud ka kolm hoolealust.
Tabivere Sotsiaalkeskus vajab uusi hooldustöötajaid, sest kaks praegust töötajat nakatus koroonaviirusesse. Positiivse diagnoosi on saanud ka kolm hoolealust. Foto: Tabivere Sotsiaalkeskus

Läinud reedel viidi Tartu vallas asuvas Tabivere sotsiaalkeskuses läbi koroonaviiruse laustestimine, mille tulemusena diagnoositi kahel töötajal ja ühel kliendil koroonaviirus. Nüüdseks on positiivse diagnoosi saanud kolm selle asutuse hoolealust.

Tartu vallavanem Jarno Laur ütles, et kahel töötajal on diagnoositud koroonaviirus ning lisaks on veel ühel töötajal kehv enesetunne, aga tal ei ole koroonaviirust diagnoositud.

Täna sõidutati neli hoolealust ravile Tartu ülikooli kliinikumi. Lauri sõnul on neist kahel diagnoositud koroonaviirus ning kahel sellesse viirusesse nakatumise kahtlus. Üks koroonaviirusesse nakatunud hoolealune ei ole seni vajanud hospitaliseerimist.

«Suur mure on see, et kui personal haigestub, siis on keeruline teenust pakkuda,» rääkis vallavanem. Sestap avaldas vald sotsiaalmeedias üleskutse, millega otsitakse appi nelja hooldustöötajat, üht perenaist ning üht puhastusteenistujat.

«Asjad on halvasti,» tunnistas Laur ja lisas, et eakate hooldekodu töötab erirežiimil. «Eelmise nädala testimise tulemusel otsustasime samas majas tegutseva lasteaia sulgeda,» lisas vallavanem.

Tabivere sotsiaalkeskuses on 29 hoolealust.

 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles