Erkki Kõlu vaatab üle oma WC-paberi- ja seebivarud

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Erkki Kõlu fotod on eriolukorra kohaselt toimetuse fotograafiga kontakte vältides käepäraste vahenditega valminud eile tema enda kodus kodus. Et ta ei olnud varem endlit ehk selfit teinud, tuli neid nüüd korraga mitu.
Erkki Kõlu fotod on eriolukorra kohaselt toimetuse fotograafiga kontakte vältides käepäraste vahenditega valminud eile tema enda kodus kodus. Et ta ei olnud varem endlit ehk selfit teinud, tuli neid nüüd korraga mitu. Foto: Erkki Kõlu

Täpselt veerand sajandit tagasi naljasõprade ette raamatutega «Raadio Tartu 1001 anekdooti» (koostöös Vello Läänega) ja «Kõlu kõlkad» astunud Erkki Kõlu, kes enne seda oli neli aastat anekdoote vestnud raadios, istus seekord 1. aprillil oma kodus Annelinnas ja sai küsimused Karlovast. Pildistamine käis samuti eriolukorra kohaselt: toimetuse fotograaf intervjueeritava juures ei käinud. Olgugi olud kehvad, reedene rõõm ei jää ka täna ära.

Erkki, võiksin sind sinatada, sest olime 1990. aastatel kolleegid Postimehe toimetuses. Aga me kohtusime viimati nii ammu, et ei mäletagi millal, ning pealegi on Erkki Kõlul ilmunud aukartustäratavalt kõrge virn raamatuid, nii et on viisakas sind teietada. Kui palju teil on praeguseks anekdoodiväljaandeid ilmunud?

20 tava- ja neli audioraamatut. Tavaliselt sünnib umbes viis uut anekdooti päevas, nii et vähemalt 100 000 anekdooti valmib aastaks 2091. Kaugemaid plaane pole ma teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles