Vanemuise tänaval jätkub tööd suve lõpuni (2)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Eilsest on Vanemuise tänava Ülikooli ja Akadeemia tänava vaheline lõik liiklemiseks täielikult suletud, läbi pääsevad sealt vaid kohalikud elanikud, prügiautod ning operatiivsõidukid.
Eilsest on Vanemuise tänava Ülikooli ja Akadeemia tänava vaheline lõik liiklemiseks täielikult suletud, läbi pääsevad sealt vaid kohalikud elanikud, prügiautod ning operatiivsõidukid. Foto: Kristjan Teedema

Eilsest läks Tartu südalinnas liiklusele täiesti kinni Vanemuise tänava lõik Ülikooli ja Akadeemia tänava vahel, sest nii saab seal põhjalikku remonti teha kaks korda kiiremini kui osaliselt suletud tänaval. Ehitaja loal võivad seal sel kuul sõita vaid elanikud, prügiautod ja operatiivsõidukid. Taksopeatus Vanemuise mäel on suletud, Vanemuise tänava ülemisse parklasse sisse ja sealt välja sõit käib Kitsa tänava kaudu.

Eile ennelõunal oli esimene kiht asfalti üles kooritud ning tööd said alguse. Vanemuise tänava lõik suleti esialgu kuuks ajaks, aprilli lõpuks soovib ehitaja jõuda töödega Ülikooli ja Vanemuise tänava ristmikule, teatas Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse peaspetsialist Siim Mitt.

Kogu ehitus kestab siiski suve lõpuni. «Arvestades eriolukorda olime valmis töövõtjale ka tähtaja pikendust pakkuma. Seda aga ei vajatud, ehitaja oli valmis tööga edasi minema,» ütles Mitt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles