Mõisavahe tänava korruselamute piirkonnas alustati parklate ehitamist

Tartu Postimees
Copy
Mõisavahe piirkond Tartus.
Mõisavahe piirkond Tartus. Foto: Kristjan Teedema

Sel nädalal alustati Tartus Mõisavahe tänava üheksakorruseliste elamute juurde parklate ja juurdepääsuteede rajamist.

Korruselamute piirkonna parkimisprobleemide lahendamiseks on linnavalitsuse tellimusel valminud Mõisavahe 34–47 kortermajade vahelise ala parklate ja juurdepääsude rekonstrueerimise projekt, mille elluviimisel luuakse kokku 641 parkimiskohta. 

Tänavu kevadsuvel käivad tööd Mõisavahe 37–39 korterelamute lähialas, kuhu tuleb kokku 138 parkimiskohta. Teetööde käigus ehitatakse välja sademeveekanalisatsioon, rekonstrueeritakse tänavavalgustus ja rajatakse haljastus. Erineva laiusega jalgteede ehitamisel arvestatakse nii jalakäijate kui ka ratturitega. Trepikodade juurde on kavandatud jalgrataste parkimise kohad. 

Sel nädalal alustati sademeveetorustiku ehitust. Tööd kestavad umbes juuli keskpaigani. Ehitustööde ajagraafik võib seoses eriolukorraga või ilmaolude tõttu nihkuda.

Piirkonda lisandub ligi 40 parkimiskohta, mis saavad olema tasulised

Ehitustööde ajal tuleb kohalikel elanikel arvestada keerulisemate parkimistingimustega. Teetööde ajal saab parkida Mõisavahe 75 avalikus parklas ja eelneval kokkuleppel ka Prisma ostukeskuse parkla Räpina maantee poolsel kolmnurksel osal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles