Lõuna-Eesti kriiskomisjon koguneb järjekordsele erakorralisele istungile

Tartu Postimees
Copy
Lõuna regiooni eriolukorra tööde juht Margo Klaos.
Lõuna regiooni eriolukorra tööde juht Margo Klaos. Foto: Lõuna päästekeskus

Lõuna-Eesti regionaalse kriiskomisjoni laiendatud istung, kus osalevad lisaks riigiasutustele ka omavalitsuste juhid, toimub täna kell 17.15 Skype'i veebikoosoleku vormis. Istungi kutsub kokku Lõuna regiooni eriolukorra tööde juht Margo Klaos

Kriisikomisjoni istungi peamine eesmärk on läbi arutada riigiasutuste ja omavalitsuste ühised tegevused koroonaviiruse leviku tõkestamiseks. «Oluline on varem kehtestatud ja uute piirangute tõhusa rakendamisega hoida ära viiruse edasine levik ja kaitsta haigestumise eest kõige suuremasse riskirühma kuuluvaid ehk vanemaealisi ja krooniliste haigustega inimesi,» ütles eriolukorra tööde juht Margo Klaos. «Anname koos endast parima, et kõik elanikud ja asutused teaksid, mõistaksid ning täidaksid vastutustundlikult reegleid, mille eesmärk on inimesi kaitsta.»

Seoses eriolukorraga toimub erakorraline regionaalse kriiskomisjoni istung koos omavalitsuste juhtidega igal nädalal. Info eriolukorra meetmete, viiruse leviku tõkestamise, diagnoosimise ja muu viirusega seonduva kohta leiad aadressilt www.kriis.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles