Ülenurmel aset leidnud jõhkras tapatöös kahtlustavad noored olid ohvriga tuttavad

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
13. märtsi hommikul leiti Ülenurmelt vägivallatunnustega mehe surnukeha.
13. märtsi hommikul leiti Ülenurmelt vägivallatunnustega mehe surnukeha. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Reedel, 13. märtsil Ülenurmelt leitud 21-aastase mehe vägivaldse surma uurimine on veel algusjärgus, kuid prokuratuur on juba praegu peale kolme vahi all viibiva noormehe üle kuulanud hulga 15–19-aastaseid noorukeid.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Tatjana Tamme sõnul kogub politsei veel tõendeid, et Ülenurmel ööl vastu 13. märtsi toimunud jõhkra mõrva täpsed üksikasjad välja selgitada. «Kohtu loal on võetud vahi alla kaks 17-aastast ja üks 19-aastane noormees, keda selles mõrvas kahtlustatakse. Lisaks on kahtlustatavatena üle kuulatud noorukeid vanuses 15–19, kuid nende täpne roll kuriteo toimepanemises selgub kohtueelse uurimise käigus,» selgitas Tamm.

Praeguseks on uurijad välja selgitanud, et kahtlustatavad ja kannatanu olid omavahel tuttavad. «Kuigi sel ööl puutusid kahtlustatavad kannatanuga kokku ka Tartus, pandi praegustel andmetel tapmine toime Ülenurme alevikus. Kuriteo motiiv, ohvri surma põhjus ja teised asjaolud vajavad veel aga täiendavat selgitamist,» ütles Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles