Keskööni lisanduvates videotes kõlab luulet mitmes keeles

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Vahur Afanasjev laulab videos oma luuletust, instrumentaalsaade tuleb fonogrammilt. Kaamera heidab pilgu aknast õue, üle tee paistab Peipsi.
Vahur Afanasjev laulab videos oma luuletust, instrumentaalsaade tuleb fonogrammilt. Kaamera heidab pilgu aknast õue, üle tee paistab Peipsi. Foto: Stoppkaader

Kirjanduslinna Tartu ja Eesti kirjanduse seltsi teadussekretäri Marja Undi eestvõttel korraldatud luulelugemise videosalvestiste üritusele on kolme esimese tunniga saadetud kokku 15 videot. Üritust peetakse ülemaailmse luulepäeva raames.

Luuletuste esitajate hulgas on linnakirjanikud Carolina Pihelgas ja Vahur Afanasjev, kirjanikud Wimberg, Marge Pärnits, Luulur, Berk Vaher, aga ka teised mehed ja naised ning isegi üks laps. Eesti keele kõrval kõlavad salvestistes vene, soome ja inglise keel.

Kava järgi saab südaööni iga huviline saata enda luulelugemisest video kas faili või Youtube'i lingina e-posti aadressile eks@kirjandus.ee või postitada kirjanduslinna Tartu Facebooki-lehele lisatud sündmuse arutelu alla.

Kella 18 seisuga oli videoid saadetud Marja Undi andmeil üle 40 ja neist avalikkuse ette tulnud 26. Teiste hulgas on vaatajate ees linnakirjanik Mika Keräneni, Gea Kangilaski, Jan Rahmani, Kristel Mägedi, Ron Whiteheadi ja Kaisa Lingi ning Eve Leimanni hääl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles