Purjus pereisa vägivallatses pere kallal

Tartu Postimees
Copy
Vägivald. Pilt on illustreeriv
Vägivald. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur on saanud viimastel päevadel väljakutseid, kuna alkoholijoobes pereliige on muutunud vägivaldseks.

Eile õhtupoolikul sai politsei väljakutse Jõgeva valda Palamuse alevikku, kus joobes pereisa oli oma pere suhtes agressiivseks muutunud. Politsei pidas 46-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis politseimajja. Meedikute abi kellelgi tarvis ei olnud.

Üleeile puhkes Tartus Pika tänava korteris alkoholi tarvitanud naise ja mehe vahel tüli, mille käigus 41-aastane mees lõi 32-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning paigutas esmalt arestikambrisse kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Lasteabitelefon 116 111 töötab üle-eestiliselt ööpäev ringi ja kõned on kõigile helistajatele tasuta. Oodatud on kõik pöördumised, mis on seotud lastega, lapsi puudutavate teemadega või kui on vaja teatada abivajavast lapsest. Pöördujad võivad olla nii lapsed ise kui ka täiskasvanud – lapsevanemad, sugulased, spetsialistid, naabrid, sõbrad, tuttavad. Aga ka kõik teised, kellel on vaja lasteteemadel nõuandeid. Pöördujale antakse nõu, jagatakse informatsiooni ning vajaduse korral edastatakse saabunud informatsioon spetsialistidele.

Ohvriabi tasuta kriisitelefon 116006 on mõeldud inimestele, kes on langenud süüteo, hooletuse või halva kohtlemise, füüsilise, vaimse, seksuaalse või majandusliku vägivalla ohvriks, samuti neile, kes on kaotanud kuriteo või õnnetusjuhtumi tagajärjel enda lähedase. Samal numbril saab teatada ka kellegi teise ohvriks langemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles