Ülenurmelt leitud mehe tapmises kahtlustatakse noortekampa (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Reedel, 13. märtsil leiti Ülenurmelt vägivallatunnustega mehe surnukeha.
Reedel, 13. märtsil leiti Ülenurmelt vägivallatunnustega mehe surnukeha. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

13. märtsi öösel leiti Ülenurmelt vägivallatundemärkidega mehe surnukeha ning esialgu peeti kahtlustatavatena kinni kaks meest. Tänaseks on alust arvata, et tapmine pandi toime grupiviisiliselt eriti julmal viisil ning kohus andis loa kolme noormehe vahi alla võtmiseks.
 

Prokurör Tatjana Tamm selgitas, et tapetud on 21-aastane noormees. «Tema tapmises julmal viisil ja grupiviisiliselt kahtlustatakse hukkunu tuttavaid vanuses 15–19 eluaastat,» selgitas Tamm.

Täna rahuldas kohus prokuratuuri taotluse kolme noormehe vahistamiseks kaheks kuuks. «Praeguseks on selge, et tegu on julma kuriteoga, kuid hetkel ei ole võimalik juhtunu kohta täpsemat infot avaldada, sest uurimine on alles pooleli ning paljud sündmuse asjaolud tuleb alles välja selgitada,» lisas Tamm.

Tartu jaoskonna politseimajor Üllar Sõmera sõnas eile, et kuriteo motiiv ja muud üksikasjad selgitatakse menetluses. «Esialgsetel andmetel olid mehed omavahel tuttavad, kuid millised sündmused nii raskete tagajärgedeni võisid viia, seda selgitab politsei kriminaalmenetluses, mis on algatatud tapmist käsitleva paragrahvi alusel,» lisas Sõmera.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles