Tartu Ülikool korraldab ettevõtjatele taas avatud uste päeva

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituut.
Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituut. Foto: Sille Annuk / Postimees

Jaanuari lõpus korraldab Tartu Ülikool (TÜ) ettevõtjatele ja arendajatele ettevõtluspäeva, et tutvustada ülikooli pakutavaid võimalusi koolituseks, koostööks ja innovatsiooniks.

TÜ tehnoloogiainstituudi direktori Erik Puura sõnul on esimesed kaks ettevõtluspäeva olnud igati edukad. «Eriti suurenes koostöö väikese ja keskmise suurusega ettevõtetega väga erinevates valdkondades, näiteks energiatõhus ehitus, robootika, puidu kuivatamine,» ütles ta pressiesindaja vahendusel.

Sel aastal on fookuses teenused. Puura kinnitusel on ülikooli aparatuurne baas euroraha toel viimastel aastatel oluliselt paranenud. «Kas ja kuidas seda on võimalik ära kasutada ettevõtete arenguks, seda näitamegi.»

Lisaks koolitusteenustele annab ülikool seekord tervikliku ülevaate arendus-, konsultatsiooni-, analüüsi- ja testimisteenustest. Otse kohapeal on võimalik teha kokkuleppeid uute koostööprojektide käivitamiseks.

Külalistele peab loengu TÜ rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane, kes räägib, mis toimub maailma majanduses ning millega peaks Eesti ettevõtja arvestama.

Üritus algab TÜ tehnoloogiainstituudis (Nooruse 1) 27. jaanuaril kell 10.30 ja on kõigile tasuta. Eelregistreerimine vältab 23. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles