Tartu noorte töömalev otsib suveks rühmajuhte

Tartu Postimees
Copy
Malevlaste kogunemine Anne noortekeskuse juures tunamullu.
Malevlaste kogunemine Anne noortekeskuse juures tunamullu. Foto: Sille Annuk

Tartu noorte töömalev otsib suveks rühmajuhte, kes valmistaksid rühmi ette ja juhiksid nende elu vahetuse vältel.

Tartu noorte töömalev pakub arendavat suvevaheaja veetmise võimalust ja töökogemust 13–19-aastastele noortele. Malevas osalemine annab noorele võimaluse saada esimene töökogemus toetatud ja turvalises keskkonnas. Malevlaste peamised tööd on heakorratööd, abitööd teeninduses, talumajapidamises või ürituskorralduses. Lisaks toimuvad rühmajuhi eestvedamisel mitmesugused arendavad ühistegevused.

Tartu noorte töömalev otsib oma ridadesse uusi rühmajuhte. Rühmajuhi tööülesanded on rühma ettevalmistamine (rühma komplekteerimine, ühistegevuste planeerimine), malevarühma toimimise juhtimine (ühistegevuste korraldamine, noorte toetamine ja suunamine, dokumentatsioon jms) ning üritustel osalemine koos noortega malevasuve vältel. Üht rühma juhivad koos kuni kolm rühmajuhti. Selle aasta suvel on ühe malevavahetuse kestuseks kuni kolm nädalat ajavahemikus 15.06–09.08.

Rühmajuhiks kandideerimiseks on vajalik vähemalt keskharidus ja huvi noortega töötamise vastu.

Kõikidele rühmajuhtidele, kellel veel ei ole laagrikasvataja ja esmaabitunnistust, korraldab Tartu noorte töömaleva staap vastavad tasuta koolitused 10.–13. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles