Linna polikliinik kolib vähem kui kahe aasta pärast uude majja

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Raatuse tänaval Comarketi poe vastas valmib Raatuse tervisekeskus, kuhu kolib praegu Gildi tänaval tegutsev tervisekeskus. Ehitust segavad puud on objektilt maha võetud, enne ehitustöid on veel vaja paigaldada ajutised kommunikatsioonid ja aed.
Raatuse tänaval Comarketi poe vastas valmib Raatuse tervisekeskus, kuhu kolib praegu Gildi tänaval tegutsev tervisekeskus. Ehitust segavad puud on objektilt maha võetud, enne ehitustöid on veel vaja paigaldada ajutised kommunikatsioonid ja aed. Foto: Sille Annuk

Gildi tervisekeskus, tartlaste keeli linna polikliinik, lahkub vanalinnast Gildi tänavalt, kirjutas kaks aastat tagasi Tartu Postimees. Nüüd näitavad märgid, et nii ka läheb: veebruari keskel sõlmis OÜ Tartu Kesklinna Perearstikeskus lepingu Embach Ehituse ja Nordecon Betooniga.

Ettevalmistused käivad

Selle lepingu järgi valmib pooleteise aastaga ehk 2021. aasta sügisel Raatuse tänaval uus tervisekeskus, kuhu kolivad praegu vanalinnas Gildi 8 hoones tegutsevad Gildi tervisekeskuse 19 perearsti. Raatuse tänavale koliv Gildi tervisekeskus muudab ka nime Raatuse tervisekeskuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles