Tulevased meistrid võistlevad aasta tegija tiitli nimel

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Kutsehariduskeskuse aasta tegija kutsevõistlusel osales eile ka logistikat õppiv Rahel Bettler, kes pidi euroalusele pakkima žürii etteantud koguse pakke. Hiljem tuli tal ka käsikahveltõstukiga slaalomit sõita nii, et laadung uppi ei läheks.
Kutsehariduskeskuse aasta tegija kutsevõistlusel osales eile ka logistikat õppiv Rahel Bettler, kes pidi euroalusele pakkima žürii etteantud koguse pakke. Hiljem tuli tal ka käsikahveltõstukiga slaalomit sõita nii, et laadung uppi ei läheks. Foto: Sille Annuk

Tartu kutsehariduskeskuses algasid eile tänavuse aasta tegija kutsevõistlused, mis on selle õppeasutuse sisseastumiskatsete ja ka avatud uste päevade avalöök, sest täna ja homme on kõik tulevased õppurid oodatud nii Põllu kui ka Kopli tänava õppehoonetesse uudistama.

Valvsa pilgu all

Eile astusid aga iga eriala õppurid võistlustulle aasta tegija tiitli nimel. Teiste hulgas võistles ka 11 automaalrit, kes pidid parandama mõlki, poleerima autokapotilt kriimustusi ning värvima ette antud detaili. Logistikutel tuli euroalusele pakkida kaup, see pakkimiskilega kindlalt kinni panna ning siis käsikahvelkärule laaditud koormaga slaalomit sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles