Noormaadleja võitis Eesti meistrivõistlustelt topeltkulla

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu Kalev-Englase meeskond tuli Eesti meistrivõistlustelt tagasi korraliku medalisaagiga erinevates maadlusstiilides.
Tartu Kalev-Englase meeskond tuli Eesti meistrivõistlustelt tagasi korraliku medalisaagiga erinevates maadlusstiilides. Foto: Kristjan Press

Viljandis peeti möödunud laupäeval Eesti meistrivõistlusi Kreeka-Rooma, vaba- ja naistemaadluses, kus omavahel võttis mõõtu ligi 200 sportlast. Tartu noormaadlejad tõid koju igas värvis medaleid.

Max Hristjuk (Tartu Kalev-Englas) tegi kahel rindel väga hea esituse ning võitis U15 vanuserühmas Eesti meistrivõistlused nii Kreeka-Rooma kui ka vabamaadluses. «Max näitas kindlat maadlust mõlemas stiilis ning loovutas kogu päeva jooksul vastastele vaid vabamaadluse finaalkohtumises kaks punkti,» ütles treener Kristjan Press.

Hristjuk on tema juhendusel eri maadlusstiilides ja vanuseklassides kogunud juba üheksa Eesti meistritiitlit. «Oleme Maxiga palju üldfüüsilist teinud ja kohe oli teine tunnetus, eriti vabamaadluses,» märkis Press. «Ka võistlusnärv on varasemast tunduvalt parem.»

Taaralinnast lõpetasid kahe medaliga veel mitmed teised maadlejad. Kreeka-Rooma ja vabamaadluses võitsid hõbemedali Daniel Jeremejev (Tartu Kalev-Englas). Vabamaadluses võitles ennast Karlis Ander All (Tartu Kalev-Englas) finaali, kus tal tuli napilt kaotades leppida hõbemedaliga. Kreeka-Rooma maadluses jäi All sel korral kolmandaks. Klubikaaslane Meelis Jõesaar lõpetas Eesti meistrivõistlused kahe pronksmedaliga.

Lisaks noormeestele astusid omavahel vastamisi ka tüdrukud. Vabamaadluses saavutas Beril-Amabel Lindmäe (EMÜ SK) pronksmedali. Esimesed Eesti meistrivõistluste medalid said Kreeka-Rooma maadluses Marten Kuus ja Jarek Borgmann (mõlemad Tartu Kalev-Englas).

Järgmine võistlus on noormaadlejail märtsis Kristjan Palusalu noorteturniir Tallinnas, kui selgitatakse välja Eesti parimad kadettide vanuserühmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles