Tartust sirguvad Eesti võimlemise tulevikulootused

Lenel Karu
Copy
Miss Valentine’i võimlemisturniiril oli tartlaste hulgas üks edukaim VK Janika Grisete rühm, kes saavutas meistriklassis esikoha.
Miss Valentine’i võimlemisturniiril oli tartlaste hulgas üks edukaim VK Janika Grisete rühm, kes saavutas meistriklassis esikoha. Foto: Riinu Liis Lajal

Eelmine nädal möödus Emajõelinnas võimlemise lainel, sest Tartu ülikooli spordihoones kestis viis päeva Miss Valentine’i võimlemisturniir. Tihedas konkurentsis said häid tulemusi ka tartlannad: juunioride seas alistas konkurendid võimlemisklubi Rütmika rühm Siidisabad ning meistriklassis võimlemisklubi Janika rühm Grisete.

Maksimaalsest 20 punktist kogusid Siidisabad 17,9 punkti. Siidisabade üks treeneritest Liisel Perlin jäi tulemusega rahule, arvestades asjaolu, et tegu oli rühma esimese rahvusvahelise võistlusega juunioride klassis. «Eelvõistlusel oli katse pisut rabe, aga finaalkatsega suutsid tüdrukud sooritust parandada ja palju kindlamalt esineda,» ütles Liisel Perlin. «Konkurentidega võrreldes paistis silma kava terviklik puhtus ja tehniline ettevalmistus.»

Konkurente edestati sel korral paari punktiga, aga järgmistel võistlustel on vastased tunduvalt tugevamad. «Tüdrukud töötavad suure entusiasmi ja pühendumusega ning terve rühma eesmärk on viia Eesti kõrgetele kohtadele,» kinnitas Perlin. Koos temaga juhendab Siidisabade rühma Elsa Sinijärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles