Raudteeremont Tabiveres tekitab muudatusi rongide sõiduplaanis

Copy
Tabivere raudteejaam.
Tabivere raudteejaam. Foto: Sille Annuk

Elroni teatel toovad ehitustööd Tabivere raudteejaamas 2. märtsist muudatusi Tartu, Valga ja Koidula ning Aegviidu ja Pääsküla liini rongide sõiduplaanis. Eesti Raudtee jätkab Tapa-Tartu raudteelõigu rekonstrueerimist, et tulevikus saaks kiiremini sõita ning et rongisõit kulgeks sujuvamalt.

«2. märtsil algab Tabivere raudteejaama peatee kapitaalremont ning samal ajal jätkuvad ka Tabivere jalakäijate tunneli ehitustööd,» ütles Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin. «Remondi ajal vahetatakse välja kogu raudtee pealisehitusmaterjalid ‒ rööpad, liiprid, ballast. Reisirongiliiklust remont oluliselt ei sega, kuna jaamas jääb avatuks platvormiäärne kõrvaltee, kus rongid saavad peatuda.»

Remont raudteel jätkub.
Remont raudteel jätkub. Foto: Sille Annuk

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul mõjutab algav remont sõiduplaani ja reisijaid üsna vähe. «Osa rongide sõiduaeg pikeneb küll mõne minuti võrra, kuid sellega saame tulevikus parema raudtee ja rongiliikluse,» lisas ta.

Tabivere raudteejaamas käib töö kavakohaselt 8. maini. Lisaks Tabivere jaama peateele on tänavu plaanis remontida ka Tabivere-Kärkna jaamavahe. Riho Vjatkini sõnul algab seal töö aprilli alguses ja kestab esialgse kava kohaselt juuni lõpuni.

Rongisõidu infot saab vaadata Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles