Tartu linn kutsub eakaid kontsertaktusele

Tartu Postimees
Copy
Mängib ja laulab Curly Strings.
Mängib ja laulab Curly Strings. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tartu linn ootab eakaid kolmapäeval, 4. märtsil Eesti Rahva Muuseumis toimuvale Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktusele. Üritus algab kell 11.

Vabariigi aastapäeva puhul korraldatava vastuvõtuga soovib linn väärtustada eakate tartlaste panust Eesti riigi ja Tartu linna arengusse.

Abilinnapea Mihkel Leesi sõnul on väärikatele tartlastele korraldatav kontsertaktus hästi vastu võetud traditsioon ning ERMi oodatakse palju inimesi. «Väärikas vanuses tartlased on linnale palju andnud ja see on hea võimalus neid tänada, tunnustada kõige aktiivsemaid eakate ühenduste liikmeid ning pakkuda võimalust tulla kokku ja üheskoos meeleolukaid esinemisi nautida,» sõnas Lees.

Eesti Vabariigi 102. aastapäeva puhul korraldatud kontsertaktusel on kohal Tartu linnapea Urmas Klaas ja abilinnapea Mihkel Lees. Lugusid jutustab kirjanik Valdur Mikita ning peomeeleolu loob ansambel Curly Strings.

Tartu linnavalitsus kutsub pensionieas tartlasi Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtule juba kolmandat korda. Eelmisel aastal Pauluse kirikus toimunud kontsertaktusel osales ligi 1100 eakat. Üritust korraldab linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond.

ERMi juurde viib kesklinnast buss nr 7. Linn on tellinud sellele liinile 4. märtsil lisabussi väljumistega kell 10.04 ja 10.35 Soola bussipeatusest. Buss sõidab ERMi peatuseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles