Volikogu esimees loobub kohast liiga suure palga ja vähese töö pärast (5)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Raivo Meitus juhtis Jõgeva vallavolikogu tööd haldusreformi ellu viimisest saadik. Pilt on jäädvustatud 2018. aastal, mil uue ühendvalla volikogu pidas teist istungit. Meituse kõrval on vallavolinik Mai Treial(paremal) ja arengu- ja planeeringuosakonna juht Triin Pärsim.
Raivo Meitus juhtis Jõgeva vallavolikogu tööd haldusreformi ellu viimisest saadik. Pilt on jäädvustatud 2018. aastal, mil uue ühendvalla volikogu pidas teist istungit. Meituse kõrval on vallavolinik Mai Treial(paremal) ja arengu- ja planeeringuosakonna juht Triin Pärsim. Foto: Marge Tasur

Jõgeva vallavolikogu esimees, Reformierakonda kuuluv Raivo Meitus teatas eile volikogu istungil, et loobub alates teisipäevast volikogu esimehe kohast. Ka loobub Meitus kohast Jõgeva vallavolikogus ning asub juba kolmapäeval tööle hoopis Harjumaal ühe riigiasutuse majandus- ja finantsosakonna juhina. Asutuse nime Meitus täpsustada ei soovinud.

Meitus põhjendas kohast loobumist sellega, et tal polnud volikogu esimehe ametis piisavat rakendust, hoolimata asjaolust, et palk selle töö eest on küllaltki kopsakas. Jõgeva vallavolikogu esimehe palk on 90 protsenti vallavanema palgast. Eelmise aasta 1. aprilli seisuga sai Raivo Meitus 3150 euro suurust brutopalka.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles