Kas Anna Edasi on varastatud pronkskringli juba tagasi saanud?

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku Anna Edasi ukse kohalt kaduma läinud kringel.
Kohviku Anna Edasi ukse kohalt kaduma läinud kringel. Foto: SCANPIX

Tartu kohvikult Anna Edasi on taas varastatud ukse kohal rippunud kringel. Sama juhtus mullu septembris. Siis toodi kringel mõne päeva pärast tagasi, leidja oli märganud seda Lootuse tänaval põõsa all. Kas olete ehk juba varastatud kringli kohta teateid saanud?

Vastab kohvikut Anna Edasi pidav Silver Urbas:

Ei ole.

Me veedame praegu koos perega Hiiumaal puhkust, kohvik on kinni. Meile lihtsalt helistati ja öeldi, et niisugune asi on juhtunud. Ilmselt käis aastavahetuse peomeeleolu sealt üle, sest vandaalitsemise jälgi olevat ka vastasmajal.

Nädalavahetusiti kipub selles Karlova piirkonnas laaberdamist üsna palju olema, see koht tõepoolest meeldib kambakestele.

Kuidas te kringli vahepeal tagasi olite riputanud, kas samamoodi nagu enne?

Me tegelikult ehitasime selle ümber.

Seesama sepp, kes kringli lõi, tegi kette lühemaks ja ka kinnitus sai igas mõttes tugevamaks, aga robustse jõu vastu ei aita ju miski.

Mida nüüd ette võtate?

Jah, see lugu on võtnud juba tragikoomilise suuna, aga mis sa teed. Kui kringel nüüd teist korda ka välja tuleb, siis see oleks otsekui väike ime. Ma natuke kahtlen selles, et tuleb. Aga mida edasi teha, ma tõesti ei tea, pätte jõkke ajada ei saa ...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles