Tartu tervishoiu kõrgkool avab huvilistele uksed

Tartu Postimees
Copy
Tartu tervishoiu kõrgkool.
Tartu tervishoiu kõrgkool. Foto: Kristjan Teedema

Tartu tervishoiu kõrgkool avab neljapäeval kell 10-14.30 uksed, et tutvustada õppimis- ja karjäärivõimalusi tervishoiuvaldkonnas.

Et huvilised saaksid valdkonnast mitmekülgse ülevaate, löövad kõrgkooli avatud uste päeval töötubade, loengute ja ringkäikudega kaasa ka Tartu ülikooli kliinikum ja Tartu kiirabi.

Kõrgkooli teenuste ja koostöö koordinaator Richard Jalakas ütles, et kuna rakenduskõrgkoolis on olulisel kohal praktiline õpe, saab ka avatud uste päeval erinevate õppekavade tegevusi ise töötubades proovida. Näiteks õenduse töötoas on võimalus harjutada erinevaid õendusprotseduure, bioanalüütiku töötoas saab teha mikrobioloogilist külvi, tervisekaitse spetsialisti töötoas hinnata joogivee kvaliteeti. Koostöös Tartu kiirabiga on võimalik vaadata kiirabiauto sisse ning samuti saavad osalejad külastada Tartu ülikooli kliinikumi erinevaid osakondasid, et näha haiglatöö telgitaguseid.

Tartu tervishoiu kõrgkoolis saab õppida radiograafia ja terviseteaduse magistriõppekavadel, rakenduskõrghariduse tasemel õe, ämmaemanda, bioanalüütiku, tervisekaitse spetsialisti, radioloogiatehniku ja füsioterapeudi õppekavadel ning kutseõppes hooldustöötaja, massööri, lapsehoidja, tegevusjuhendaja ja erakorralise meditsiini tehniku õppekavadel. Suvine vastuvõtt kõrgkooli toimub 15. juunist 2. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles