Hotellipidajatel tuleb üha enam arvestada lastega peredega

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Hotelli Dorpat müügi- ja turundusjuht Evar Pani ning tegevjuht Pille Uiga näitasid nõutud peretuba, mis sündis lihtsalt: kahe toa vahele oli vaja lisada uks. Selline lahendus võimaldab hotellil anda tube üürile ka eraldi.
Hotelli Dorpat müügi- ja turundusjuht Evar Pani ning tegevjuht Pille Uiga näitasid nõutud peretuba, mis sündis lihtsalt: kahe toa vahele oli vaja lisada uks. Selline lahendus võimaldab hotellil anda tube üürile ka eraldi. Foto: Margus Ansu

Eestis ja ka Tartus käis 2019. aastal tublisti rohkem turiste kui 2018. aastal. Nii läheb hästi ka ülikoolilinna hotellidel, kuid see ei tähenda, et nende pidajad võivad loorberitel puhata. Öömajaliste hoidmiseks ning nende hulga suurendamiseks tuleb majapidamine korras hoida ning pakkuda üha uusi võimalusi.

Näiteks Emajõe kaldal asuvas Dorpati hotellis on sellest kuust senise viie asemel kümme peretuba, sest just neist on Tartus enim puudu. Pealegi käib Tartus järjest rohkem külalisi, sealhulgas lastega peresid. Kui varem tuli lastega peredel broneerida kaks tuba korraga ja see kätkes endas ohtu, et kui lapsed tahavad tulla vanemate tuppa, võivad nad koridori luku taha jääda või hulkuma minna, siis nüüd on Dorpatis peretubade lahendus selline, et kahe toa vahel on uks.

Tuleb pingutada

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles