BMX-krossis tõid tartlased karikavõistlustelt mitu esikohta

Lenel Karu
Copy
Tartu spordiklubi Velo krossiratturitele on viiest etapist koosnevad karikavõistlused hea võimalus oma oskusi talvel lihvida. Seda teevad hoolega Aaron Mattias Pani (vasakult), Pärtel Valge, Rico Kandi, Mathias Põder, Henri Johannes Engelbrecht, Joonas Vaikmäe, Uko Rasmus Luht ja Kaspar Valge.
Tartu spordiklubi Velo krossiratturitele on viiest etapist koosnevad karikavõistlused hea võimalus oma oskusi talvel lihvida. Seda teevad hoolega Aaron Mattias Pani (vasakult), Pärtel Valge, Rico Kandi, Mathias Põder, Henri Johannes Engelbrecht, Joonas Vaikmäe, Uko Rasmus Luht ja Kaspar Valge. Foto: Erakogu

Talvised karikavõistlused BMX-krossis täitsid möödunud nädalavahetusel Tartus kogu Tähtvere halli ning sarja neljandalt etapilt noppisid Emajõelinna ratturid endale mitu kõrget kohta. Seekordne talviste karikavõistluste sari jääb Tähtveres viimaseks, suvel algab Veerikul uue halli ehitus.

Talvised karikavõistlused koosnevad viiest etapist, millest viimane seisab ees märtsis. Võistlussari leidis aset juba üheksandat korda ning eestlastele pakkusid konkurentsi ka Läti ratturid.

«Karikavõistluste mõte on katta talveaeg, kui väljas sõita ei saa. Noored saavad vaheldust ja võimalusi erinevaid BMXi tehnikaid õppida,» rääkis võistluste peakorraldaja Jaan Veeranna. «See hoiab trennitahet sees ning valmistab sõitjaid ette raskemateks võistlusteks. Lätlased on alati kohal ning eelmisel etapil oli esindatud ka Peterburi ratturite suurem seltskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles