Tartu linn kutsub eakaid Eesti vabariigi aastapäevaaktusele

Tartu Postimees
Copy
Curly Stringsi laulja ja viiuldaja Eeva Talsi.
Curly Stringsi laulja ja viiuldaja Eeva Talsi. Foto: Elmo Riig

Tartu eakaid oodatakse 4. märtsil kell 11 Eesti Rahva Muuseumis (ERM) toimuvale Eesti vabariigi 102. sünnipäeva kontsertaktusele. 

Vabariigi aastapäeva puhul korraldatava vastuvõtuga soovib linn väärtustada eakate tartlaste panust Eesti riigi ja Tartu linna arengusse.

Abilinnapea Mihkel Leesi sõnul on väärikatele tartlastele korraldatav kontsertaktus hästi vastu võetud traditsioon ning ERMi oodatakse palju inimesi. «Väärikas vanuses tartlased on linnale palju andnud ja see on hea võimalus neid tänada, tunnustada kõige aktiivsemaid eakate ühenduste liikmeid ning pakkuda võimalust tulla kokku ja üheskoos meeleolukaid esinemisi nautida,» sõnas Lees.

Kontsertaktusel on kohal Tartu linnapea Urmas Klaas ja abilinnapea Mihkel Lees. Lugusid jutustab kirjanik Valdur Mikita ning peomeeleolu loob ansambel Curly Strings.

Tartu linn korraldab pensionieas tartlastele Eesti vabariigi aastapäeva vastuvõttu juba kolmandat aastat. Eelmisel aastal Pauluse kirikus toimunud kontsertaktusel osales ligi 1100 eakat. Tartu linnavalitsus ootab selgi aastal rohkearvulist osavõttu.

Üritust korraldab Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles