Pikale veninud Moxit tõi Monica Rannale rohkem raha (1)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Uue koalitsioonileppe allakirjutamise päeval näitas lahkuv abilinnapea Monica Rand sotsiaaldemokraatide abilinnapeakandidaadile Gea Kangilaskile oma kabinetti raekoja kolmandal korrusel saali kõrval.
Uue koalitsioonileppe allakirjutamise päeval näitas lahkuv abilinnapea Monica Rand sotsiaaldemokraatide abilinnapeakandidaadile Gea Kangilaskile oma kabinetti raekoja kolmandal korrusel saali kõrval. Foto: Sille Annuk

Tartu volikogu otsustab täna uute, sotsiaaldemokraatlike abilinnapeade Gea Kangilaski ja Asko Tamme ametisse kinnitamise üle, aga enne seda on protseduurilise punktina, nagu on iseloomustanud Reformierakonna fraktsiooni juht volikogus Kristo Seli, päevakorras Keskerakonda esindanud abilinnapeale Monica Rannale umbusalduse avaldamine.

Selle punkti juurde kuulub ka otsustamine, kui suure hüvitise abilinnapea Rand saab – võimalus on maksta seda kuni kolme kuu töötasu ulatuses. Tartu abilinnapea kuutasu on 4000 eurot.

Et volinikele pannakse ette kuldse keskteena maksta hüvitist kahe kuupalga jagu, ei olnud linnapea Urmas Klaas valmis eile kinnitama, ta teatas, et arutelu käib. Hoiak on aga, et nii Rand kui ka tervise tõttu lahkumisavalduse kirjutanud abilinnapea Madis Lepajõe võiksid hüvitist saada ühepalju.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles