Politsei otsib endiselt Harrit, keda viimati nähti Põltsamaal

Tartu Postimees
Copy
Politsei otsib endiselt 62-aastast Harrit, keda viimati nähti Põltsamaal.
Politsei otsib endiselt 62-aastast Harrit, keda viimati nähti Põltsamaal. Foto: PPA

Politsei jätkab otsinguid ning palub kaasabi selgitamaks 62-aastase Harri asukohta, keda viimati nähti jaanuari keskpaigas Põltsamaa linnas.

Harri sõitis 13. jaanuaril Tartumaal Käreverest Põltsamaale sugulase juurde ning lahkus sealt 14. jaanuaril, kuid pole seni koju jõudnud ja tema asukoht on teadmata.

Politsei on uurinud mehe võimaliku teekonna kohta kohalikelt elanikelt nii Põltsamaal kui Laevas, ka valvekaamerate abil ning maastikuotsingute käigus, ent mehest ühtki märki ei ole.

Politsei otsib endiselt kadunud 62-aastast Harrit.
Politsei otsib endiselt kadunud 62-aastast Harrit. Foto: PPA

Seni pole piirkonnapolitseinikel suhtluses nii Põltsamaa, Laeva kui Tartu kandi elanikega õnnestunud Harri kohta lisainfot saada. Samuti pole laekunud vihjeid Harri võimaliku asukoha kohta. Meest nähti viimati Põltsamaa linnas, kuid ta võis liikuda sealt edasi ka Laeva valda, Tartu linna või mujale.

Et viimati nähti Harrit Põltsamaa linnas, palub politsei selle kandi inimestel anda kindlasti teada, kui nad on viimastel nädalatel seal kirjeldusele vastavat meest näinud.

Harri on umbes 180 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehituse, hallide juuste ja habetunud näoga. Seljas võis tal olla must jope, jalas sinised teksad ning hallid tossud, peas tume tuttmüts. Lahkudes oli tal kaasas ka sinise-musta värvi seljakott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles