Suusasõpru oodatakse tänasest rajale

Lenel Karu
, reporter
Copy
Lumekahur Tähtvere spordipargis.
Lumekahur Tähtvere spordipargis. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäevast saati on nii Tähtvere spordipargis kui ka Lähte suusarajal lumekahurid töös olnud ning juba tänasest saavad töökate rajameistrite vilju maitsta kõik suusasõbrad. Homme algab Lemeksi suusasari, täna kell 18 on Tähevere spordipargis esimesed suusatrennid lastele. 

Lemeksi suusasari on esialgu planeeritud 3-etapiliseks, kuna ilmaennustus pöördub järgmisest nädalast jällegi soojema poole. 

Sarja esimene etapp peetakse Lähte suusaradadel, kus osalejad võistlevad 100m klassikasprindis. Seejärel liigub sari Tähtvere spordiparki, kus pühapäeval toimub Tartu linna meistrivõistluste raames vabatehnika sprint ning kolmapäeval suusakross. Igal etapil on 5- kuni 10-aastastele lastele mängulised Limpa suusatunnid ning Kurgi Kuuno lastesõidud.

Sel aastal on võimalus osaleda ka ajavõtuta pühapäevasuusataja sõitudel, kus osalejad lähevad rajale suusasõitu nautima omale meeldivas tempos. See on hea võimalus kõigile, kes ei tunne end suuskadel veel nii kindlalt, et võistlema minna, kuid tahavad siiski üritusest osa võtta ning rahulikult kilomeetreid koguda.

Suusavarustuse pärast muretsema ei pea, kuna igal etapil on kohal Suusabuss, kus registreerunud osalejatele on olemas tasuta varustuse rent. Suusahullude kodulehel saab ennast ka kirja panna ning registreerida võib ka kohapeal.

Tänasest saavad hoo sisse ka laste suusatunnid Tartus Limpa suusakoolis, mille kohta leiab infot www.suusaakadeemia.ee leheküljelt.

Täna, 7. veebruaril kell 18.00 treenivad Tähtvere spordipargis alustajate «PRONKS» ja oskajate «HÕBE» rühm (samal ajal erinevate õpetajatega)

Homme, 8. veebruaril kell 11.00 on Tähtveres alustajate «PRONKSi» tund

Homme, 8. veebruarril kell 15.00 on  Lähtel «HÕBE»-taseme tund ja Kurgi Kuuno sõit

Pühapäeval, 9. veebruaril kell 11.00 on Tähtveres alustajate ja oskajate «PRONKS» ja «HÕBE» tunnid ning Kurgi Kuuno sõit

Kolmapäeval, 12. märtsil kell 18.00 on Tähtveres alustajate ja edasijõudnute tunnid ning Kurgi Kuuno sõitude järeltund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles