Ühes spordiklubis aastad enam ei loe

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Kolmapäeval osales FitLife’i spordiklubis üle 60-aastaste treeningul 22 naist. Nende hulgas jälgisid treener Berit-Delia Lille eeskuju ka Sonje Songi (oranži pluusiga) ja Pille Rajasaar (roosa särgiga).
Kolmapäeval osales FitLife’i spordiklubis üle 60-aastaste treeningul 22 naist. Nende hulgas jälgisid treener Berit-Delia Lille eeskuju ka Sonje Songi (oranži pluusiga) ja Pille Rajasaar (roosa särgiga). Foto: Sille Annuk

Inimestel on soovitatav võimalikult palju liikuda ja olla kehaliselt aktiivne, see kehtib ka vanemate naiste ja meeste kohta, kuid Tartus on neil treenimise võimalusi tunduvalt vähem kui noortel, samuti loevad aastates inimesed hoolikamalt oma raha. Mullu oktoobris alustas Eedenis tegutsevas spordiklubis FitLife eakate treening, mille eesmärk on julgustada ka vanemaid inimesi spordiklubidesse astuma. Ja julgeid jätkub.

Näiteks 71-aastane Sonje Songi käibki nüüd tänu eakate treeningule spordiklubis. «Muidu on klubi ikka selline noorte asi, aga nüüd käin siin viis korda nädalas,» rääkis ta. Songi alustas eakate treeninguga, kus ta käib kaks korda nädalas. Kolm korda nädalas võtab ta osa BodyBalance’i treeningust, milles on ühendatud jooga, taiji ja pilatese harjutused.

Treenib ja lõõgastab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles