Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Noormees püüdis aastavahetusel tanklat röövida

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Tankla.
Tankla. Foto: Priit Simson / Postimees

Aastavahetuse paiku püüdis noormees Tartumaal Aoveres tanklat röövida, kuid G4S turvatöötajad pidasid ta kinni.

31. detsembril kell 23.58 tuli G4S juhtimiskeskusesse paanikahäire Tartu vallas asuvast bensiinijaamast, teatas turvafirma. Kohale saabunud patrullekipaaž selgitas välja, et raha lugemise ajal rünnati tankla teenindajat. Tanklatöötaja sõnul pani tugevas alkoholijoobes noormees  käega tema suu kinni ning üritas võtta sularaha, kokku üle 800 euro.

Naisteenindaja rabeles end vabaks ning vajutas paanikanuppu. Töötaja nägi, et kurjategija põgenes Tartu suunas. Juhtunu tagajärjel keegi vigastada ei saanud ning tanklale kahju ei tekitatud. G4S patrullile antud tundemärkide põhjal õnnestus kirjeldusele vastav noormees tabada maantee ääres. Kohale kutsutud politsei viis kinnipeetud 1993. aastal sündinud noormehe arestimajja kainenema.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas Lõuna prefektuur kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvide alusel, mis käsitlevad röövimiskatset.
 

Märksõnad

Tagasi üles