Võnnu hooldekodu võttis kasutusele ka pööningu

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Sihtasutuse Hooldekodu Härmalõng juht Meili Heero on mitu hommikut tööle tulles pidanud auto majast veidi eemal kinni, et nii väljast kui ka seest põhjalikult remonditud Võnnu hooldekodu imetleda ja pildistada.
Sihtasutuse Hooldekodu Härmalõng juht Meili Heero on mitu hommikut tööle tulles pidanud auto majast veidi eemal kinni, et nii väljast kui ka seest põhjalikult remonditud Võnnu hooldekodu imetleda ja pildistada. Foto: Sille Annuk

Eelmisel nädalal lõppes Kastre valla Võnnu hooldekodus remont, mille käigus sai 20. sajandi algul haiglaks ehitatud maja nägusa välisilme ja välja ehitati ka seni kasutuna seisnud teine korrus. Seetõttu läheb elu pisut lahedamaks elanikel, sest töötajate ruumid on nüüd teisel korrusel.

Aga ruumi oleks juurde vaja veel, sest Võnnu hooldekodusse soovijaid on rohkem, kui seal praegu kohti, ning nii kavandab vald tööde jätkamist ja tulevikus on kavas ehitada veel üks hooldekodu.

«Töötajate ja laoruumide üles kolimisega jääb üks tuba all tühjaks ning sinna saame juurde luua kolm kohta,» rääkis Kastre valla Kastre ja Võnnu hooldekodu koondava sihtasutuse Hooldekodu Härmalõng juhataja Meili Heero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles