Esimese Annemõisa jalgpallihalli ehitus läheb lahti hiljemalt augustis (1)

Kaspar Koort
, ajakirjanik
Copy
Tartu linnavalitsuse ja jalgpalliklubid esindajad rääkisid eile Tamme staadioni koosolekuruumis Annelinna kerkiva jalgpallihalliga seotud ootustest ja lootustest.
Tartu linnavalitsuse ja jalgpalliklubid esindajad rääkisid eile Tamme staadioni koosolekuruumis Annelinna kerkiva jalgpallihalliga seotud ootustest ja lootustest. Foto: Margus Ansu

Tartu jalgpalliklubide esindajatel möödus eilne pärastlõuna Tamme staadioni koosolekusaalis, et saada täpsemat sotti, milline on hetkeseis Annelinna kavandatava jalgpallihalliga, mis võiks kõige positiivsema arengu korral valmida veel sel aastal. Tartu abilinnapea Monica Ranna kinnitusel kuulutatakse halli projekteerimise riigihange välja lähipäevadel.

Annemõisa 1a maa-ala detailplaneering lubab sinna ehitada isegi kaks jalgpallihalli, ühe statsionaarse ja teise pneumaatilise ehk täispuhutava kupliga kaetava, ning projekteerimine kuulutataksegi välja mõlemat halli silmas pidades.

Siiski tõdes Rand, et esmalt ehitatakse ilmselt valmis üks hall, sest kogu kompleksi ehitus maksaks seitse miljonit eurot ning nii palju linnal aga raha pole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles