Keskerakondlased pressisid nõunikult lahkumisavalduse välja (16)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Kirke Timmusk on Tartu volikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunik, kuid eile nõudsid erakonnakaaslased temalt ametist lahkumist.
Kirke Timmusk on Tartu volikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunik, kuid eile nõudsid erakonnakaaslased temalt ametist lahkumist. Foto: Erakogu

Tartu volikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunik Kirke Timmusk (21) saatis eile õhtul volikogu kantseleisse kirja, mille kohaselt teda sunniti lahkumisavaldust kirjutama, ja palus seda mitte arvestada, ütles volikogu kantselei juhataja Ülle Saar. Tema kinnitusel on Timmusk endiselt nõunik.

Timmusk oli juhtunut kommenteerides napisõnaline ja ütles, et ei sooviks sel teemal rääkida. Kuid ta kinnitas väiteid, et lahkumisavaldust sundis teda raekojas kirjutama volikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Vladimir Šokman koos volikogu liikmete Jelena Frunze ja Rein Kokaga ning Artjom Suvoroviga. Juures viibis Markus Meier, keda nähakse fraktsiooni uue nõunikuna.

«See jutt on üleval seepärast, et oleme käsitlenud nõuniku ametikohta noortekogude ergutamise kohana,» selgitas Vladimir Šokman. «Nii ka Kirkega oli jutt, et tema ülesanne on fraktsioonitöö kõrvalt tegelda noortekoguga. Nüüd on meil uus noortekogu juht.»

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles