Kliinikumi juhi Priit Eelmäe tool kõigub

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse esimees Priit Eelmäe seisis oma ametiposti esimesel päeval aasta ja kolm kuud tagasi kliinikumi töötajate ees. Keegi ei tea veel, milliseks kujuneb nüüd kliiniku­juhtide umbusalduse pälvinud juhi tulevik.
Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse esimees Priit Eelmäe seisis oma ametiposti esimesel päeval aasta ja kolm kuud tagasi kliinikumi töötajate ees. Keegi ei tea veel, milliseks kujuneb nüüd kliiniku­juhtide umbusalduse pälvinud juhi tulevik. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli kliinikumi nõukogu koguneb täna kella kümneks Maarjamõisa ühe ravimaja auditooriumisse koosolekule, mis on erakorraline igas mõttes. Selle põhjuseks on 10. jaanuaril nõukogule saadetud 16 kliiniku juhi allkirjaga umbusaldusavaldus kliinikumi juhatuse esimehele Priit Eelmäele.

Lisaks sama päeva õhtul läkitatud kliinikute direktorite kiri seitsme allkirjaga. Mõlemas ettepanek: Eelmäe tuleb ametist vabastada.

Selle põhjus on ühelt poolt, et kliinikumi erialase ja juhtimisalase karjääri uue mudeli järgi lõpevad kliinikujuhtide tähtajatud lepingud ja asemele tulevad tähtajalised, ning et nende sõlmimine jõuab kätte kiiremini, kui esialgu arvatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles