Soojakutes õppijad saavad tublisti suurema koolimaja

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Selle aasta alguses algas Kõrveküla kooli laienduse ehitamine, läinud reedel tegid OÜ Mihkel X töömehed seal torutöid. Juurdeehitis seotakse koolimajaga üheks ümmarguse akna juures, kus praegu on aulasse viiv koridor.
Selle aasta alguses algas Kõrveküla kooli laienduse ehitamine, läinud reedel tegid OÜ Mihkel X töömehed seal torutöid. Juurdeehitis seotakse koolimajaga üheks ümmarguse akna juures, kus praegu on aulasse viiv koridor. Foto: Margus Ansu

Tartu külje all asuvat Kõrveküla põhikooli on kimbutanud aastaid ruumipuudus ning seitse aastat tagasi sai kool omamoodi kuulsaks, sest kitsikuse vähendamiseks rentis Tartu vald koolimaja kõrvale klassideks soojakud. Selle aasta esimesel nädalal algasid kooli taga haljasalal torutööd. Need on sissejuhatus koolimaja suurele juurdeehitisele, mis peab valmima tänavu oktoobriks.

Seda, kui palju seitsme aasta jooksul soojakute rentimiseks raha on kulunud, Tartu vallavanem Jarno Laur öelda ei soovinud. «Selle võiks kokku arvutada, aga ma ei taha. See teeb kurvaks,» nentis vallavanem.

Kaua oodatud laiendus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles