Otepää talveöölaulupeo teemaks on sellel aastal armastus

Tartu Postimees
Copy
Talveöölaulupidu möödunud aastal.
Talveöölaulupidu möödunud aastal. Foto: Otepää vald

Talvepealinna üks armastatuimaid muusikaüritusi, Otepää VI talveöölaulupidu toimub 25. jaanuaril kell 20 Otepää kultuurimaja pargis. Muinasjutuline talveöölaulupidu «Õhus on armastust» on sellel aastal pühendatud armastusele.

Otepää kultuurimaja laval astuvad üles koorid üle kogu Eesti ning esitavad 17 kaunist eestikeelset laulu. Solistid on Alen Veziko, Allan Kasuk, Margit Tali ja Jorma Riivald. Saateks mängib Margit Tali bänd. Õhtut juhib Mare Taar.

«Sellel aastal on talveöölaulupidu pühendatud armastusele ning seda kõige laiemas mõttes – armastada võib ju ka ema ja isa, kodumaad, häid sõpru ja kalleid inimesi,» selgitas talveöölaulupeo üks korraldajatest, Otepää kultuurimaja perenaine-kultuurikorraldaja Merle Soonberg. «Inimene, kes oma kodakondseid ning naabreid armastab ja neist hoolib, ei tee kunagi kurja. Ootamegi kõiki Otepääle oma armastust läbi laulusideme kinnitama.»

Arvesse võttes talveöölaulupeo teemat, on kõik osalejad ja pealtvaatajad oodatud peole tulema koos punaste südametega. Kaasa võib võtta ka endale kõige kallima inimese.

Talveöölaulupidu on kõigile tasuta. Talveöölaulupeo korraldavad Otepää kultuurikeskused, toetavad Otepää vald ja Eesti kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles