Politsei palub kadunud Lembitu leidmiseks kohalike kaasabi

Tartu Postimees
Copy
Politsei otsib endiselt 21. detsembril kadunuks jäänud 72-aastast Lembitut.
Politsei otsib endiselt 21. detsembril kadunuks jäänud 72-aastast Lembitut. Foto: PPA

Politsei otsib endiselt taga Tartu ja Jõgeva valla piirimail kadunuks jäänud Lembitut, keda viimati nähti 21. detsembri õhtul Jõusa külas, kui ta lahkus lähedase juurest midagi ütlemata ja teadmata suunas.

Politsei palub, et selle piirkonna elanikud kontrolliks võimaluse korral üle oma kinnistule jäävad kõrvalhooned, kust mees võis meeltesegaduses varju otsida.

Kui lumi peagi järele annab, palutakse veel kord üle vaadata ka põllud, teeservad, metsatukad ja veekogude ümbrused, kus mees koduteel olles võis hätta sattuda.

Politseinikud on vaadanud läbi tee Jõusa külast Kudinani, samuti kontrollinud lähedal asuvaid asulaid ja asulateid. Kontrollitud on nii Igavere, Juula kui ka Mustvee kant, kuid paraku ei ole Lembitut leitud.

Kui keegi on Lembitut pärast 21. detsembrit näinud, teab, kuhu ta minna võis, või leiab piirkonnast kahtlasi märke või riideesemeid, mis võivad olla Lembituga seotud, palutakse sest teatada 112.

72-aastane Lembit

Lembitul oli lähedase juurest lahkudes seljas sinise-punasekirju pusa, jalas hallid dressipüksid ja peas musta värvi nahkne talvemüts. Mehel on hall habe. Oma tervisliku seisundi tõttu ei pruugi ta ümbritsevat adekvaatselt tajuda ning tal võib olla kuulmisraskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles