Esimesed töötajad on Delta õppehoones kohal, suurem kolimine algab sel nädalal

Kaspar Koort
, ajakirjanik
Copy
Arvutiteaduse instituudi teadusarvutuskeskuse juhataja Ivar Koppel oli üks nendest, kes seadsid end Deltasse sisse juba eelmisel nädalal. Oma töötooli mugavusele ta siiski veel hinnangut andma ei kiirustanud, see vajavat pikemaajalist proovimist.
Arvutiteaduse instituudi teadusarvutuskeskuse juhataja Ivar Koppel oli üks nendest, kes seadsid end Deltasse sisse juba eelmisel nädalal. Oma töötooli mugavusele ta siiski veel hinnangut andma ei kiirustanud, see vajavat pikemaajalist proovimist. Foto: Sille Annuk

Novembri lõpus andis ehitaja Tartu ülikoolile üle Emajõe kaldale endise Oeconomicumi kohale kerkinud Delta õppehoone. Seejärel algas 17 500 ruutmeetri suuruse ja ligi 2000 tudengile mõeldud hoone sisustamine ja möbleerimine ning nüüd on asi sealmaal, et esimesed töötajad on end Deltasse sisse seadnud. Suurem kolimine ja töötajate saabumine algab aga sel nädalal.

Tartu ülikooli kinnisvaraosakonna juhataja Heiki Pagel Delta suurimas auditooriumis, mis mahutab 300 inimest.
Tartu ülikooli kinnisvaraosakonna juhataja Heiki Pagel Delta suurimas auditooriumis, mis mahutab 300 inimest. Foto: Sille Annuk

Arvutiteaduse instituudi teadusarvutuskeskuse juhataja Ivar Koppel oli läinud neljapäeval oma kolmanda korruse kabinetis juba koha sisse võtnud ning ta muheles, et talle tähendas kolimine sõna otseses mõttes tõusmist kõrgemale: Liivi 2 õppehoones, kus ta neli viimast aastat töötas, asus kabinet keldris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles