Tartu Uue Teatri ideekonkurss hakkab lõpule jõudma

Copy
Tartu Uus Teater.
Tartu Uus Teater. Foto: Raimu Hanson

Jaanuari teise nädalaga lõpeb Tartu Uue Teatri ideekorje, mis toimub teist korda ja mis on korraldatud repertuaari uute teemade ja loominguliste impulsside toomiseks.

Teatri veebisaidil on kirjas, et oodatud on mistahes ideed. See võib olla lavastus, näidend, installatsioon, näitus või lavakujundus, mis ootab tegemist. Peamisteks võimalikeks etenduskohtadeks on Tartu Uue Teatri maja kaks saali, kuid välistatud pole mõni muu ootamatu ruum või paik Tartus või mujal, katuse all või vabas õhus.

Ideekavandid tuleb saata aadressile teatrikeskus@uusteater.ee hiljemalt Uue Teatri aastapäevaks ehk 11. jaanuariks. Ideekavand võiks mahtuda kahele A4-lehele.

Kaks hooaega tagasi toimunud esimese ideekorjega on rohkem või vähem seotud sellised Uues Teatris publiku ette jõudnud lavastused nagu näiteks «Sajand armastuskirju», «Hingede öö», «Fantoomvalu» ja «Ilusad inimesed». Veel on esietendumata esimesest konkursist teatrisse jõudnud «Anne lahkub Annelinnast» ja «Serafima + Bogdan», kaks lavastust on arenduses ja jõuavad esietenduseni lähimate hooaegade jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles