Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Tartu linna ja maakonna spordielu edendajad said aastapreemia

Copy
Spordielu edendaja, Tartumaa spordiliidu tegevdirektor Lembit Toru.
Spordielu edendaja, Tartumaa spordiliidu tegevdirektor Lembit Toru. Foto: Raigo Pajula / EOK

Eile õhtul Tallinnas Alexela kontserdimajas toimunud spordiaasta tähtede auhinnagalal kuulutati välja Eesti kultuurkapitali kehakultuuri ja spordi sihtkapitali aastapreemiate laureaadid, kelle hulgas oli ka tartlasi.

Aastapreemia laureaatide hulgas on Tartumaa spordielu edendaja ja Eestimaa mulluste suvemängude peakorraldaja Lembit Toru, Tartu linna spordielu juht ja arendaja, kirglik jooksumees Veljo Lamp ning 40-kordse triatloni ehk 40 täispikka triatloni 40 päevaga läbinud Rait Ratasepp.

Eesti kultuurkapitali teatel said aastapreemia ka kauaaegne spordiarst Virve Vask, kes abistab nii noorsportlasi kui ka Eesti tippe, Võru võrkpallielu edendaja treener Raivo Jeenas, parapurjetamise eestvedaja Külli Haav ning juunioride maadluse maailmameistrivõistlused Tallinnas projektijuhina korraldanud Velja Andruse.

Aastapreemiad andis kätte Eesti kultuurkapitali nõukogu esimees kultuuriminister Tõnis Lukas. Ta õnnitles laureaate ning tänas neid tähendusrikka töö ja möödunud tulemusliku aasta eest. „Teie sitkus ja meelekindlus on andnud väga häid tulemusi,“ ütles Lukas.

Tagasi üles