Tartumaal süttis uusaastaööl prügikaste ja ilutulestikupakendeid (1)

Tartu Postimees
Copy
Uusaastapidu Tartu kesklinnas.
Uusaastapidu Tartu kesklinnas. Foto: Sille Annuk

Vana-aastaõhtu ja uusaastaöö möödus Lõuna-Eestis päästjatele üldkokkuvõttes rahulikult. Tartumaal hoonetulekahjusid ei olnud, kuid laekus kümmekond hädaabiteadet prügikonteinerite ja ilutulestikupakendite põlengutest.

31. detsembri õhtul kell 21.30 kukkus Tartus Kuu tänaval teele puu, mille tagajärjel sai kahjustada ühe sõiduauto tagakaitseraud. Seitse minutit enne südaööd tuli päästjatele teade, et Ravila tänaval põleb paberikonteineri kõrval ilutulestikukarp. Päästjad kustutasid põlengu.

Uusaastaööl tuli päästjatele Tartumaalt neli hädaabiteadet. Kell 00.54 said päästjad teate, et Peipsiääre vallas Alatskivi poe juures põleb prügikonteiner. Kell 01.12 teatati, et Tartus Ringteel põleb lahtise leegiga suur ilutulestikupakend. Kell 02.13 tuli teade, et Tartus Annelinnas põleb prügikasti peal olev ilutulestikupakend.

Varahommikul kell 04.36 teatati häirekeskusele, et Tartu maakonnas Nõo alevikus põleb suurem plassmassist prügikast ja tuld oli võtnud ka puidust aed. Päästjad kustutasid põlengu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles