Aasta naise kontsaklõbin kostab kahes suures tehases Tartus ja Narvas

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Tartus ja Narvas Hanza Mechanicsi metallitehaseid juhtiv Emöke Sogenbits leiab, et kõige tähtsam on töötajate suhtumine, kõik muu on õpitav, ja isegi tema filoloogina õppis ära, mis on masintöötlus ja mis plekipainutus. Tartu tehases jagas ta varmalt selgitusi, mis on mis.   
Tartus ja Narvas Hanza Mechanicsi metallitehaseid juhtiv Emöke Sogenbits leiab, et kõige tähtsam on töötajate suhtumine, kõik muu on õpitav, ja isegi tema filoloogina õppis ära, mis on masintöötlus ja mis plekipainutus. Tartu tehases jagas ta varmalt selgitusi, mis on mis.  Foto: Sille Annuk

Tuleb, teatas Tartus Puiestee tänaval Hanza Mechanicsi administraator Carmen Masing-Jugaste, kui koridorist kuuldus kontsaklõbinat. Kohe oligi kontsaklõbinal kohal Tartus ja Narvas metallitehaseid juhtiv Emöke Sogenbits, kelle Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon valis tänavu aasta naiseks.

Ei jõudnudki alustuseks küsida, kuidas on kahe suure tehase juhil ja aasta naisel aasta läinud, Sogenbits haaras lennult ohjad. «Mis see on?» küsis ta ühele kapi moodi asjale osutades.

«Eee ... masin?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles