Kulturistist jõuluvana Imre Vähi: nutiseade tapab lapsepõlve

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Mees nagu orkester: kulturist, treener, kirglik kalamees, pulmaisa, jõuluvana ja nelja lapse isa Imre Vähi on Tartu verekeskuses vana tuttav. Hiljuti loovutas ta seal verd 28. korda ning leidis sel ajal aega ka lasta endast pilt teha.
Mees nagu orkester: kulturist, treener, kirglik kalamees, pulmaisa, jõuluvana ja nelja lapse isa Imre Vähi on Tartu verekeskuses vana tuttav. Hiljuti loovutas ta seal verd 28. korda ning leidis sel ajal aega ka lasta endast pilt teha. Foto: Sille Annuk

Väga kiirel jõuluajal leidis kulturistist jõuluvana Imre Vähi (42) detsembri keskel ühel hommikupoolikul aega ka verekeskusest läbi astuda. Enne protseduuri tuli tal vastata küsimustele, ka sellele, kas olete tarvitanud steroide või hormoone, mida arst pole välja kirjutanud, aga mis on mõeldud näiteks lihasmassi suurendamiseks. No kui ma seda teeks, oleks mu sportlaskarjääril kohe kriips peal, kostis kulturist.

Sportlaskarjäär pole suusoojaks öeldud. Vähi on klassikalises kulturismis saanud kahel korral Euroopa meistrivõistlustelt pronksi, korra pronksi maailmameistrivõistlustelt ja tulnud kahel korral Põhjamaade absoluutseks meistriks. Nüüdki valmistub ta tuleva aasta Euroopa meistrivõistlusteks, mis leiavad aset Hispaanias.

Imre Vähi, kust te selleks kõigeks nelja lapse kõrvalt aega võtate? Käite veel pulmaisaks ja jõuluvanaks ju ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles