Politseinikud leidsid kraavist auto, aga selle omanik oli kadunud

Tartu Postimees
Copy
Eile hilisõhtul laekus häirekeskusele teade, et Tartumaal Kastre vallas Vana Kastre-Roiu teel on sõiduauto Volkswagen Passat teelt välja kraavi sõitnud.
Eile hilisõhtul laekus häirekeskusele teade, et Tartumaal Kastre vallas Vana Kastre-Roiu teel on sõiduauto Volkswagen Passat teelt välja kraavi sõitnud. Foto: Jürgen Puistaja

Eile hilisõhtul kella 23 ajal laekus häirekeskusele teade, et Tartumaal Kastre vallas Vana Kastre-Roiu teel on sõiduauto Volkswagen Passat teelt välja kraavi sõitnud. Sündmusele reageerinud politseinikud masina juurest kedagi ei leidnud, mistõttu võeti telefonitsi ühendust auto omanikuga.

Sündmuskohale tulnud auto omanik rääkis politseinikele, et olla mõni aeg tagasi masina järelmaksuga müünud ühele oma tuttavale, keda politseinikel ega masina omanikul tol momendil kätte saada ei õnnestunud.

Sündmusele reageerinud politseinikud masina juurest kedagi ei leidnud, mistõttu võeti telefonitsi ühendust auto omanikuga.
Sündmusele reageerinud politseinikud masina juurest kedagi ei leidnud, mistõttu võeti telefonitsi ühendust auto omanikuga. Foto: Jürgen Puistaja

Kuivõrd kahju kolmandatele osapooltele tekitatud ei olnud, autoomanikul avarii põhjustanud isiku suhtes esialgu pretensioone ei olnud, lubas autoomanik olukorra ise sõiduki kasutajaga ära lahendada.

Autoomanik lubas olukorra sõiduki kasutajaga ise ära lahendada.
Autoomanik lubas olukorra sõiduki kasutajaga ise ära lahendada. Foto: Jürgen Puistaja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles