Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Linn keeldub Ringtee-äärse kuuseheki raieluba andmast

Copy
Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haagi (vasakul) ja arborist Ardo Adobergi selja taha jääb Riia ringi lähistel oleva kuuseheki lõik, millele raieloa andmisest linnavalitsus keeldus.
Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haagi (vasakul) ja arborist Ardo Adobergi selja taha jääb Riia ringi lähistel oleva kuuseheki lõik, millele raieloa andmisest linnavalitsus keeldus. Foto: Margus Ansu

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara ei leppinud Tartu linna keeldumisega raieloast Ringtee ääres Lõunakeskuse vastas kõrguva kuuseheki mahavõtmiseks ja esitas vaide, kuid ka selle vaide jättis Tartu linnavalitsus rahuldamata. Praegu pole teada, millise hoone ja millal soovib ettevõte sinna rajada.

Oktoobris esitatud raieloataotluses soovis Tallinna Kaubamaja Kinnisvara heki eemaldada põhjendusega, et need ligi 30 puud varjavad Metsmaasika 2 kavandatava ärihoone nähtavust, selgitas Tartu linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak. Lisaks on märgitud, et puud varjavad ka juurdepääsu Ringteelt ning nende eemaldamine võimaldab rajada turvalisema kergliiklustee.

Projektigi pole

Tagasi üles