FOTOD ⟩ Purjus noorukid varastasid auto, nende sõit lõppes kraavis

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy

Kolm noormeest varastasid eile pisut enne südaööd Tartust Uuelt tänavalt auto ja sõitsid sellega Raadile lõbusõitu tegema. Sinna nad ei jõudnud, kolme purjus noore sõit lõppes katusel autoga kraavis.

Tartu patrulltalituse juht Alvar Pähkel rääkis, et sündmused said alguse eile hilisõhtul kella 23.20 paiku, mil tähelepanelik linlane andis häirekeskusele teada Tartus Uue tänava parklast ärandatud sõiduki kohta. «Helistaja sõnul olla punt noorukeid hetk tagasi ärandanud sealt sõiduauto Chrysleri, millega parklast väljudes kohe ka õnnetusse satuti. Nimelt rammisid masina näpanud poisikesed parklas seisnud kuldset värvi Ford Mondeot ning jätkasid peatumata oma teekonda,» kirjeldas politseinik.

Teatele reageerinud politseinikud märkasid ärandatud sõidukit mõni hetk hiljem Tartus Raadi linnaosas, kus see linnast väljuval suunal politseinikele vastu liikus. «Patrull võttis masinale sappa, andis sellele pärast Raadi tanklat peatumismärguande, ent juht seisma ei jäänud ning jätkas politseinike eest Jõhvi-Tartu-Valga maantee suunas sõitmist. Ristmikule jõudes sõitis aga purunenud rehviga masinat juhtinud nooruk ohutussaarele, kus masin põrutas vastu liiklusmärki, paiskus küljele ning rullus kraavi,» kirjeldas Pähkel öise õnnetuse üksikasju.

Ärandatud sõidukis oli kolm noormeest, kes avariis viga ei saanud. Esialgse info kohaselt oli masina roolis joobes 17-aastane noormees, ka teised kaks autos viibinud noorukit olid joobes. Nad peeti kinni ning toimetati esmalt arestimajja kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles