Laps kutsus politsei purjus vanaisale, kes peksis vanaema

Tartu Postimees
Copy
Endast lugupidav inimene ei sõima teisi.
Endast lugupidav inimene ei sõima teisi. Foto: Fotograaf Marko Saarm

Nädalavahetus möödus Tartumaal vägivaldselt. Kaklesid nii elukaaslased kui omavahel tuttavad.

Laupäeva õhtupoolikul teatas laps politseile, et Tartus Mõisavahe tänava maja korteris lõi joobes 65-aastane vanaisa 61-aastast vanaema. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta esmalt kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Sama päeva keskpäeval sai politsei teate, et Tartu vallas Laeva külas lõi 36-aastane mees 24-aastast tuttavat meest. Ka selle tüli tagamaad ja üksikasjad selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ööl vastu laupäeva lõi 18-aastane mees Tartus Ülikooli tänava kiirtoidukohas puhkenud tülis 18-aastast tuttavat meest. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Viga saanud noore mehe viisid meedikud esmaabiks haiglase.

Samal ööl märkas politseipatrull Tartus Vallikraavi tänaval kaklemas kahte meest. Korrakaitsjad lahutasid kähmluse ning toimetasid tülitsejad asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Reede hilisõhtul sai politsei väljakutse Kambja alevikku Ülase tänavale, kus joobes 20-aastane mees oli lõhkunud sõiduauto küljeklaasi ja peegli ning löönud 19-aastast tuttavat meest. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta arestimajja.

Reedel puhkes Tartus Tihase tänava maja korteris abikaasade vahel tüli, mille käigus 46-aastane mees tõukas 48-aastast naist. Naine kukkus ning sai viga, esmaabiks pöördus ta haiglasse. Kui politseinikud kohale jõudisd, oli mees kodust lahkunud. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Reede hommikul puhkes Tartus Suure kaare eramus elukaaslaste vahel tüli, mis päädis rüselusega. Meedikute abi kumbki ei vajanud ning politsei toimetas riidleva paari asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles