Tartu Postimehe toimetus valis aasta kolleegiks küljendaja Kristiina Ojala

Tartu Postimees
Copy
Kristiina Ojala
Kristiina Ojala Foto: Kristjan Teedema

Tartu Postimehe pere valis tänavuseks aasta kolleegiks küljendaja Kristiina Ojala, kes on ajalehe valmimisele kaasa aidanud 29 aastat ehk täpselt sama kaua, kui lugejatel on olnud võimalus taas oma postkastist leida Postimehe-nimelist väljaannet. Viimastel aastatel on Ojala käe all lood ja pildid õige koha leidnud eeskätt Tartu Postimehe, aga ka Lõuna-Eesti Postimehe lehekülgedel.

Töökaaslased iseloomustavad Ojalat kui üht toimetuse alustala, eriti armsat ja sooja inimest, kelle kohalolu on alati tuntav hoolimata sellest, et ta pole loomult sugugi esiletükkiv. Ojalal on kombeks anda endast rohkem, kui tema otsesed ülesanded kohustavad ning sedamööda on ta ikka ja jälle trükikuradi sepitsusi läbi näinud ning ära hoidnud näpu- või mõttevigade ajalehte sattumise.

Ta on vaieldamatult üks neist, kes loob oma heade ametioskuste ning pühendunud suhtumisega leheteo rutakas protsessis turvatunnet – ta teab ja hoolib ega rahuldu poolikute lahendustega.

Paljudele on Ojala sõber, mitte lihtsalt kolleeg. «Pole harv juhus, kui Kristiina möödudes sind kallistab, sest tal tuli parajasti selline tuju. Või kui sa istud arvuti taga, kulm kortsus, tuleb tema ja ütleb, et pole ammu sinu naeru kuulnud. Need väikesed asjad lisavad tööpäeva südamlikkust,» kirjutas kolleegipreemia valimisel üks töökaaslastest tema iseloomustuseks.

«Võib ainult ette kujutada, mitut jalga paberlehe väljanägemine lonkaks ilma Kristiinata, olgu ajakirjanikud kui tasemel tahes,» lisas teine. «Tema lihtsalt teab, kuidas asjad peavad olema. Peale selle on ta uskumatult põhjalik, uskumatult töövõimeline, uskumatult täpne ja uskumatult kohusetundlik. Ja muidu ka väga tore inimene,» tõdes kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles