Siseminister ja rahvastikuminister avaldavad kaastunnet Ihaste tulekahjus hukkunud perekonna omastele

Tartu Postimees
Copy
Ihastes hukkus viieliikmeline perekond.
Ihastes hukkus viieliikmeline perekond. Foto: Margus Ansu

Siseminister Mart Helme ja rahvastikuminister Riina Solman avaldavad kaastunnet 10. detsembril Tartus Ihaste linnaosas süttinud elumaja tulekahjus hukkunud viieliikmelise perekonna omastele.

«Täna on väga kurb päev,» ütles siseminister Mart Helme. «Tulekahjus on hukkunud viieliikmeline perekond kolme lapsega. See on traagiline nii omastele kui ka kõikidele Eesti elanikele. Avaldan kaastunnet hukkunud perekonna lähedastele. See õnnetus on viimaste aastakümnete üks traagilisemate tagajärgedega eluhoone tulekahju,» lisas Helme.

«Minu sügav kaastunne omastele,» sõnas rahvastikuminister Riina Solman. «Lastega seotud õnnetused on väga rängad taluda, seda suurem on täna meie lein viie kaotatud elu pärast. Kolm neist olid lapsed, kelle elu jäi kahjuks elamata. Olen mõtetes hukkunud perekonna lähedastega,» lisas Solman.

Detsembrikuu viimase seitsme päeva jooksul on tulekahjudes hukkunud kaheksa inimest, neist kuus Tartumaal. Kokku on tules tänavu elu kaotanud 39 inimest, neist neli lapsed. Aastatel 2017–2018 ei hukkunud tulekahjudes ühtegi last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles