Tules hukkunud kolme lapse vanaema: neil hakkas just kõik paremaks minema

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Täna öösel Ihaste tulekahjus elu jätnud viieliikmelise pere lähedased käisid hommikul põlengus hävinud maja juures ning panid värava juurde küünlad, lilled ja mõned laste mänguasjad.

Tules hukkunud 27-aastase Karolina ema ja õde jõudsid maja juurde hommikul kella poole kümne paiku. Politseiuurijad neid hoovi ei lasknud, kuid lubasid neil panna lilled ja küünlad maja ette aia juurde.

«Ma ei tea, kuidas see nüüd juhtuda sai, neil hakkas just kõik paremaks minema,» sõnas Karolina ema pisaraid pühkides. Ta kinnitas varasemat infot, mille kohaselt kolisid tema tütar, tütre mees ja kolm lapselast Ihastesse sel kevadel. «Nad tegid siin palju remonti, väimees tegeles ka maja soojustamisega, aga see kamin oli kehvake, uks kippus sel eest ära kukkuma,» sõnas äsja kolm lapselast kaotanud vanaema.

Naine nentis, et ei käinud ise kuigi tihti tütre perel Ihaste uues kodus külas. «Töötan haiglas, mul on 12-tunnised vahetused, aga väimeest nägin kolm päeva tagasi, kui ta käis minu juures.»

Vanaema selgitas, et laste magamistoad olid teisel korrusel veranda kohal.

Ajal, mil lähedased maja juurde küünlaid asetasid, käisid hoone rusude vahel veel järelkustutustööd ning menetlejad tegelesid tulekahju põhjuste väljaselgitamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles